ngeunaan Company

Parusahaan ringkes Shaoxing Shinen Tekstil Co., Ltd. ieu diwangun dina 2012 jeung Iocated di Keqiao, Shaoxing. Shinen tekstil ieu dumasar kana produsén nyulam sorangan, nu ngahasilkeun 22,035,000kg per taun. Alamat pabrik aya dina Huashe Industrial Park, Keqiao, Shaoxing. Greige geus selt ka sakuliah Cina salila 15 taun. Ponte Roma, Scuba, Jacquard, Jeresy, Suede jsb mangrupa produk kuat urang. Kami alus dina ngadalikeun shrinkage hadé. Contona, NR lawon ponte Roma, shrinkage pangalusna urang bisa dijamin dina +/- 3%. Ieu kabeh dumasar kana pangalaman lila pikeun nyulam greige na dyeing. Wilujeng sumping di tekstil Shinen.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03